1. Qəbul sahəsi
  2. Məhsul anbarı
  3. Meyvə-tərəvəz anbarı
  4. Ət-balıq-toyuq üçün ayrı-ayrı saxlama bölmələri
  5. Meyvə-tərəvəz yuma otağı
  6. Ət hazırlıq otağı
  7. Balıq hazırlıq otağı
  8. Toyuq hazırlıq otağı
  9. İsti mətbəx: Bu sahədə biz bütün növ isti yeməklər bişiririk. Ayrıca, biz qayıdış uçuşları üçün yemək hazırlaya bilirik, çünki bizdə dondurucumuz var, bu da qısa müddətdə dərin dondurma imkanı verir.
  10. Yemək qablaşdırma sahəsi
  11. Soyuq mətbəx: Burada müxtəlif növ salatlar, ət, toyuq, balıq və pendir plataları hazırlanır.
  12. Pendirxana: Burada bütün növ yerli və beynəlxalq şirniyyatlar, ev şokolad seçimi və müxtəlif növ dondurmalar hazırlanır.
  13. Pendirxana: Bu bölmədə çörəkçilərimiz bütün növ çörəkləri, çörək rulonlarını və ağ və qəhvəyi unla ərəb çörəyini hazırlayır.
  14. Sini yığma otağı
  15. Ayrı-ayrı yükləmə və boşaltma sahələri
  16. Qabların yuyulması sahəsi, o cümlədən müasir təmizlik avadanlıqları.